2019 07 el rocio klein¡Hola! ¿Qué tal?

Deze vraag klinkt zo algemeen maar is nu zo heel bijzonder … In deze periode geven wij - aan diegenen die dat willen en kunnen - de lessen via "Zoom". Wij zijn blij dat dit goed gaat! Groepen tot maximaal 3 personen kunnen wij - met inachtneming van de richtlijnen - in onze lesruimte ontvangen.

Ga je mee op reis? Maar nu nog even niet ...

Ook de studiereis naar Salamanca gaat (uiteraard) op dit moment niet door. Wij hopen later dit jaar alsnog met een groep studenten naar deze stad af te kunnen reizen!

En als straks alles weer "normaal" is ...

Wil je dan graag goed Spaans leren dan ben je bij Lasuse in Hillegom op het juiste adres. In kleine groepen van maximaal zes personen en veel aandacht voor het spreken leer je Spaans op elk gewenst niveau. Waar wij in uitblinken zijn een goede sfeer, humor en persoonlijke aandacht. Neem gerust een kijkje op deze website of beter nog, neem contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking.

¡Hasta pronto!

Alhoewel we nog even doorgaan, loopt het seizoen 2019/2020 alweer bijna ten einde. Ondertussen bereiden wij ons ook alweer voor op seizoen 2020/2021. Kijk bij Cursusaanbod en prijzen voor meer informatie!